Populære plakater

Plakato er stilfulde posters til hjemmet

SKANDINAVISK INSPIRERET PLAKATER

Vores samling af posters her hos plakato er fyldt med plakater med alt fra byplakater over f.eks Skive, Aarhus og Kolding, til flotte og tidsløse fotoplakater. Hos plakato har vi en flot. minimalistisk og skandinavisk inspireret tilgang til kunst, men vores værker vil gøre sig godt, i mange forskellige stilarter og design, og vi sikrer på der også er noget der passer ind i dit hjem.

Vælg mellem vores plakater inden for, fotokunst, plakater med planter og blomster, naturplakater, plakater til køkkenet, plakater til børneværelset, plakater til stuen og meget mere

Plakato tilbyder både store og små plakater. Vi printer selv de fleste plakater, og større oplag printes ved et svanemærket trykkeri. Det sikrer høj kvalitet i et hvert print, og sætter prikken over i’et i indretning.

KOMBINER FORSKELLIGE STØRRELSER OG SKAB EN FANTASTISK BILLEDVÆG

Kombiner små og store plakater med hinanden og skab en smuk billedevæg. I vores blog kan du samle inspiration til at lave den perfekte billedvæg.
Vi har samlet en lang række design ideer til din billedvæg eller find inspiration i vores instagram feed eller under menupunktet “inspiration”, eller se alle vores nyheder og bestsellers.

Vi elsker at se vores plakater hos alle vores kunder – Se og del jeres eget med hashtag #andposters på instagram.

Opfrisk hjemmet med en af vores byplakater fra CityPoster, eller måske mangler børneværelset en smuk plakat med sangen om Giraffen Gumle, eller Elefantens vuggevise?

DEN MODERNE PLAKATS HISTORIE

Plakater går under mange navne, f.eks Posters, prints, men hvad dækker dette egentlig over? En plakat kan dateres helt tilbage til midten af det 19. århundrede.
På dette tidspunkt fik trykkeribranchen muliggjort masseproduktion af favelitografierog på den måde så plakater dagens lys. Plakater bruges meget i både indretning og i markedsføring.

Med større og bedre printere er plakater blevet en stor del af indretnignen. Posters kan forvandle en ellers kedelig hvid væg til en smuk kunstoplevelse hvis prints kombineres med en flot ramme.

RAMMEN ER DET HALVE KUNSTVÆRK

Plakater kan med den helt rigtige ramme skabe et utroligt flot kunstværk. Sammensæt plakater i forskellige rammer og skab din egen fotovæg, eller lad plakaterne hænger for sig og skab nogle stilrene vægge i hele hjemmet.
Se vores flotte rammer til dine plakater under menupunktet “rammer”. Så er du på udkig efter billedrammer online, eller trærammer til plakaten, så er du kommet til den rette. Vores flotte trærammer fåes i farverne Hvid, Sort og Eg. Vi har rammer i A3 (29,7 x 42 cm) og rammer i A4 (21 x 29,7 cm). Fælles for alle rammer er at de både kan hænges lodret og vandret på væggen.