Ofte stillede spørgsmål

Forsendelse - Hvad koster det?
Alle pakker sendes med track og trace. Ved ordre med A3/A4 sendes der med GLS til nærmeste pakkeshop. Alle andre forsendelser sendes med Post Nord til leveringsadressen
Betaling - Hvilke muligheder har jeg?
Vi modtager følgende kort:
  • Visa-Dankort
  • Visa
  • Visa elektron
  • Mastercard
  • Viabill
  • Mobilepay
Sikkerhed - Er det sikkert at handle her?

Ja – Vi benytter os af en betalingsgateway fra Quickpay og Scanpay. Alle kortoplysninger behandles over en krypteret SSL forbindelse direkte med Nets. Plakato har ikke adgang til kortoplysninger der indtastes.

Vi deler ikke email, telefon eller adresse med 3. part – de bliver kun brugt ifm. ordren og nyhedsbrev, hvis man har tilmeldt sig.

Jeg har ændring til min ordre - Hvad gør jeg?

Efter endt bestilling af en eller flere af vores produkter, vil varen blive plukket fra vores lager, pakket forsvarligt ned, og sendt med valgte distributør. Hvis du har en ændring til din ordre efter du har betalt, bedes du kontakte os via kontaktformularen hurtigst muligt, eller ringe inden for normal åbningstid. Husk at skrive/oplyse ordrenummeret. Ordrenummer modtager du i en email efter du har betalt.

Plakato.dk

Skovbrynet 8
8700 Horsens
TLF: 33 60 20 44
CVR: 35 55 63 38

Telefon er åben mandag til fredag fra 9 – 16

Hos plakato.dk lægger vi vægt på god kundeservice

Det betyder meget for os at din bestilling lever op til dine forventninger.
Vi ved at når du bestiller, er det fordi du skal bruge dine varer. Derfor lover vi at sende varer bestilt inden kl. 12.00 alle hverdage, eller at give dig hurtig besked, hvis det mod forventning ikke kan lade sig gøre.
Vi pakker hele dagen, så ordrer på hverdage efter kl. 12.00 afsendes oftest også samme dag – Dog vil vi ikke love dette, da vi gerne vil holde hvad vi lover. Derfor har vi valgt at sætte dette tidspunkt, så vi er sikre på vi kan opretholde den gode kundeservice – også på travle dage.

Gennemskuelige priser

What you see, is what you get.. Når du køber plakater hos plakato.dk er der ikke noget skjult gebyr. Så der kommer ingen ubehagelige overraskelser, når du checker ud.